2014. november 25., kedd

November


A veterán napi koncertről még nem írtam, úgyhogy így két hét elteltével ideje pótolni a lemaradást.


Szóval, egy óriási, ingyenes koncertet rendeztek a veteránok illetve a még mindig szolgálatot teljesítő katonák tiszteletére a Lincoln emlékmű és a Kapitóleum között- röpke 2-3 km-es táv- szóval rengeteg emberre terveztek és szerencsére az időjárás is kedvező volt. Hihetetlen biztonsági ellenőrzések, kordonok voltak mindenhol és óriáskivetítők úgy 100 m-ként. Egész jó helyet sikerült befoglalni, de aztán gondoltunk egyet, menjünk előre hátha sikerül a színpad közelébe jutnunk, de útközben észrevettük, hogy az első 150 m le van zárva a katonák és díszvendégek részére, így megpróbáltunk visszamenni az eredeti helyünkre ami nagyjából sikerült is, bár az tuti, hogy tőlem a 'nem látok a fejétől semmit' mondat hangzott el a legtöbbször, valamint a 'te is érzed ezt a fűszagot? Washington DC-ben ugyanis legalizálták a füvet, a körülöttünk lévők nagy örömére.
A legjobban egyébként Eminem és Rihanna közös minikoncertje tetszett, hihetetlen hangulatot csináltak.


Múlt hévégén volt a novemberi találkozó, elő-hálaadást tartottunk. Mindenkinek vinni kellett valami kaját, ami az országára jellemző. Én az egyik kedvencemet, rakott krumplit csináltam. Mindenkinek ízlett, és ezt nem csak udvariasságból mondták, hanem egyedül tőlem kérték el a receptet is és az fogyott el leghamarabb. Hát igen, néha hiányzik a magyar konyha..




A hétvégén úgy döntöttünk, kipróbáljuk a koripályát. A karácsonyi díszkivilágítást nagyon sok helyen felrakták már, így sokkal hangulatosabb volt az egész. A Washington Harbourba mentünk, ez a folyóparton van és pont rálátni a reptérre is. Sötétben nagyon jól nézett ki! Korizni mondjuk annyira nem volt élvezetes, mert rajtam kívül senki lábán nem volt még korcsolya, szóval olyan sok időt nem is töltöttünk ott, de mindenesetre jó volt legalább egy kicsit úgy csinálni mintha koriztunk volna :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése